Blog

Kto sme a prečo sme Daikin Home Comfort Expert?

Kto sme a prečo sme Daikin Home Comfort Expert?

Expert na vykurovanie a klimatizácie DAIKIN

Sme oficiálny partner spoločnosti Daikin, zaoberáme sa projektami a realizáciou v oblasti energetiky budov, obnoviteľnými zdrojmi, znižovaním energetickej závislosti, vykurovaním a chladením. Ponúkame Vám optimálne riešenia s ohľadom na ekonomiku, funkčnosť a spoľahlivosť od projektu až po realizáciu diela. Samozrejmosťou je záručný a pozáručný servis 24/7. Ľudia, ktorí u nás pracujú a spolupracujú s našou spoločnosťou sú odborníci s dlhoročnými praktickými skúsenosťami. Ľudia so zmyslom pre precíznosť a zodpovednosť, máme za sebou mnoho úspešných projektov od rodinnej výstavby až po komerčné a priemyselné realizácie. Stále zapracovávame novinky a najmodernejšie technológie do našej ponuky. Záleží nám na tom, aby každá vykonaná práca bola zároveň pozitívnou referenciou.

individuálny prístup a riešenia

energetické
poradenstvo

konzultácie a optimalizácia riešení

návrh a realizácia projektov

technické meranie a regulácia

kvalita, spoľahlivosť a zodpovednosť

Čo je Home Comfort Expert program?

Partnerský program Home Comfort Expert definuje silný vzťah medzi vybranými partnermi - inštalačnými firmami a Daikin Central Europe. Program ponúka zvýhodnený potenciál pre rast vďaka silnej marketingovej podpore, špeciálnym službám a neprekonateľným podmienkam. Lepšie podmienky, riešenie a služby získajú preto aj všetci naši zákazníci.

Aké sú výhody programu pre Vás, našich zákazníkov?

Partneri Daikin HCE programu prešli prísnym výberovým konaním, aby vám ponúkli najvyššie možné služby pre Daikin produkty. Vo svojich skladoch majú Daikin jednotky určené pre vašu domácnosť a pravidelne absolvujú školenia, aby vám ponúkali služby najvyššej kvality. Okrem toho sa vždy môžu spoľahnúť na Daikin technickú podporu a môžu získať ďalšie špeciálne ustanovenia, záruky a reklamačné podmienky, z ktorých máte prospech práve vy - naši zákazníci.

Aké sú výhody pre Home Comfort Expert partnerov?

Home Comfort Expert partneri môžu ťažiť z uceleného balíka širokej marketingovej podpory a služieb, školiacich nástrojov, výborného produktu a ceny. Môžu stavať na silnom a dôveryhodnom partnerstve, ktoré vedie k vyššej úrovni služieb pre Vás - našich zákazníkov. TCH Space v Žiline je oprávnený používať logo HCE.

Máte otázky? Napíšte nám!

Ak si chcete uplatniť poukážku na dotáciu, alebo chcete cenovú ponuku, tu napíšte o aké zariadenie ide.

Ak máte otázky, podnety či pripomienky k zakúpenému produktu, neváhajte nám napísať.

Z dôvodu urýchlenia vypracovania cenovej ponuky, vás prosíme o čo najpresnejšiu špecifikáciu stavby (pôdorys, izolácie obvodových stien a stropu, typ okien). Využite možnosť pridania prílohy (projektu).

Ak chcete pridať viac ako jednu prílohu (PDF, JPG, DOC), podržte klávesu CTRL (⌘) a klikajte na súbory, ktoré chcete odoslať. Odosielanie formulára s prílohami trvá dlhšie. Veľkosť príloh odporúčame do 5MB.


Pred odoslaním je nutné potvrdiť súhlas so spracovaním vašich osobných údajov.

Prihlásiť sa

Menu